hírháttér2 azaz molnár f. árpád rajongóinak oldalaKi ő?
Honnan veszi Árpád a hülyeségeket?
Molnár F. hirhedt tényfeltárásai
Gyógykezelés elrendelése
Árpihoz írt kommentek
Molnáreff és a kuruc.info
Haarp Technology
ImpresziumAz utóbbi időben igen sokszor került Molnáreff a Kurucra, ami egyébként nem csoda, hisz webkamerás felvételei miatt egyre többen választják inkább őt, mint mondjuk egy esti Barátok közt epizódot. (mit szólsz hozzá pörzsölő? Laughing)

Videóinak egyes részei kimerítik az emberi idiótaság fogalmát, s én egyre inkább azon gondolkodom, hogy vajon ő is átesett- e elektrosokk terápián?

Néhány hónapja a kuruc.info- n megjelent egy cikk, "Megszabadulhatunk néhány molnáreftől - ismét lesz országos pszichiátriai intézet" címmel, amire Molnáreff szinte azonnal reagált. AZ AKKORI VÁLASZ IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!

És hogy nehogy azt higgyék, hogy itt vége ennek az iszonyatosan megható történetnek, itt a következő eset. Nem olyan rég készítettem egy Molnár F. Árpád remixet, ami pár napja került ki a kurucra. A BEST OF VIDEÓ IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ. Mint az tudjuk, Árpi is igencsak elfoglalt ember (akár a kurucos szerkesztők) így egészen véletlenül utólag szerzett tudomást a róla szóló posztról, ennek ellenére szinte azonnal tudott reagálni. Mint azt tudjuk, a kurucék és olvasóik, (akárcsak mi) jót szórakoznak Árpi alakításain, így hát a kuruc.info egy lelkes olvasója azonnal billentyűzet után nyúlt és értesítette a bolondot a róla szóló paródiáról. Árpi azonnal írt, a kuruc.infónak. Sajnos a levél Árpi idegösszeomlása miatt igen érthetetlenre sikerült, ennek ellenére mi azt tanácsoljuk, hogy aki még nem győződött meg Árpi elmebetegségéről, az feltétlen olvassa el! A levél mellett rövid szöveg is van, arról írnak a szerkesztők, hogy Árpi kb. 40 címre küldte el a levelet, ebből 30-at különböző rendőrkapitányságok kaptak. ÁRPI LEVELE IDE KATTINTVA OLVASHATÓ!www.molnarf.sokoldal.hu
Tetszett ez az oldal? Mutasd meg az ismerőseidnek is!